Również ponarzekam na Fabiana.
Dogadywaliśmy się na wymianę sprzętu: jego MXR + dopłata za moją podłogę Line6. Nasze targi skończyły się na tym, że:
Jednym słowem nie uważam Fabiana za poważnego człowieka, do robienia jakichkolwiek interesów. Mam identyczne przemyślenia co bratekr powyżej, chociaż jemu Fabian raczył coś napisać. Gdyby nie głupi fart na allegro, nie wiedziałbym co kombinuje za moimi plecami.
Zalecam ostrożność.
Dogadywaliśmy się na wymianę sprzętu: jego MXR + dopłata za moją podłogę Line6. Nasze targi skończyły się na tym, że:
Fabian napisał(a):(...) Ale na razie nie mam 350 zlotych. Mozesz go jakos delikatnie dla mnie odstawic?Po czym dzień później znajduję aukcję grzecznościową na allegro wystawioną z jego MXR'em. Oczywiście mi o tym nic nie powiedział, na pytanie dlaczego sprzedaje MXRa odpisał, że to dla tego że ma piec gitarowy do opchnięcia (który nie był w ogóle przedmiotem naszych targów!).
Jednym słowem nie uważam Fabiana za poważnego człowieka, do robienia jakichkolwiek interesów. Mam identyczne przemyślenia co bratekr powyżej, chociaż jemu Fabian raczył coś napisać. Gdyby nie głupi fart na allegro, nie wiedziałbym co kombinuje za moimi plecami.
Zalecam ostrożność.
Fender JB MIJ '92 -> BOSS ME50B/BOSS ODB-3 -> Digitech Jamman -> Markbass LittleMark 250 -> Hartke 410TP / David Eden RB1 (AMD Athlon)