10-20-2015, 07:20 AM
to esi mam już 5 lat i do nagrywania basu w zupełności mi wystarczał, byłem bardzo zadowolony, ale moja przygoda z nim dobiega końca (czas najwyższy), zamierzam kupić steinberga ur22.
w każdym razie, do esi monitory podpinam dwoma kablami... tylko gdy chcę się wpiąć bezpośrednio w lapka, to używam tej złączki. w sumie, to nie bardzo skumałem, co napisałeś i co należy z tym zrobić
nie rozumiem na czym polega problem, nic z rzeczy które kupiłem to nie był mój wymysł, nawet w instrukcji do JBL jest pokazane, żeby podpinać symetrycznymi kablami z dużym jackiem lub xlr.
trochę mi już głupio z uwagi na moją niewiedzę i na to, że truję Wam dupę takimi pierdołami... czy ktoś po prostu mógł by napisać jakie kable powinienem kupić (skoro nie symetryczne)?
w każdym razie, do esi monitory podpinam dwoma kablami... tylko gdy chcę się wpiąć bezpośrednio w lapka, to używam tej złączki. w sumie, to nie bardzo skumałem, co napisałeś i co należy z tym zrobić

trochę mi już głupio z uwagi na moją niewiedzę i na to, że truję Wam dupę takimi pierdołami... czy ktoś po prostu mógł by napisać jakie kable powinienem kupić (skoro nie symetryczne)?

W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle