01-18-2016, 09:06 AM
U mnie bidnie 
Gitary:
- Ibanez PF 100 DENT... czy jakoś tak? - akustyk, moja pierwsza gitara kupiona w roku bodaj 1998, cały czas na chodzie
Ojciec sobie czasami pogrywa,
- Hohner Birmingham - pierwszy elektryk, miał same wady ale i tak go uwielbiałem
Obecnie w stanie rozczłonkowanym 
- Yamaha RGX 420 - super wygoda, jakość i brzmienie,
- Epiphone SG Custom GX - chyba najlepszy SG w tych pieniądzach,
- Washburn Paul Stanley PS10 - przyjemna gitarka o ile lubimy takie klimaty,
- Ibanez ARZ307 - wariacja na temat LP w 7 strunach. Nieszczególnie udana niestety,
- Jackson SLATXMGQ3-7 Soloist - nie lubiłem superstratów, nie lubiłem siódemek, a tymczasem po tym jak ją kupiłem to sprzedałem wszystko inne
Basy:
- Epiphone EB-0
- Cort C5H
- Cort GB35
- Epiphone Thunderbird Goth
- Cort Curbow 5 z pierwszej serii. Kiedyś niebieski, obecnie w okleinie z Tytusa, Romka i A'tomka
i fogle modzony pisiont razy. Loffam go. Na stanie i z dożywociem 
Wzmaki:
- jakiś gitarowy Crate w stanie agonalnym. Jeden jedyny jakiego miałem na własność, od chyba 10 lat kupuję coś porządnego i do tej pory nie kupiłem

Gitary:
- Ibanez PF 100 DENT... czy jakoś tak? - akustyk, moja pierwsza gitara kupiona w roku bodaj 1998, cały czas na chodzie

- Hohner Birmingham - pierwszy elektryk, miał same wady ale i tak go uwielbiałem

- Yamaha RGX 420 - super wygoda, jakość i brzmienie,
- Epiphone SG Custom GX - chyba najlepszy SG w tych pieniądzach,
- Washburn Paul Stanley PS10 - przyjemna gitarka o ile lubimy takie klimaty,
- Ibanez ARZ307 - wariacja na temat LP w 7 strunach. Nieszczególnie udana niestety,
- Jackson SLATXMGQ3-7 Soloist - nie lubiłem superstratów, nie lubiłem siódemek, a tymczasem po tym jak ją kupiłem to sprzedałem wszystko inne

Basy:
- Epiphone EB-0
- Cort C5H
- Cort GB35
- Epiphone Thunderbird Goth
- Cort Curbow 5 z pierwszej serii. Kiedyś niebieski, obecnie w okleinie z Tytusa, Romka i A'tomka

Wzmaki:
- jakiś gitarowy Crate w stanie agonalnym. Jeden jedyny jakiego miałem na własność, od chyba 10 lat kupuję coś porządnego i do tej pory nie kupiłem