02-14-2016, 07:52 AM
(02-14-2016, 12:18 AM)zakwas napisał(a):(02-14-2016, 12:05 AM)Dex napisał(a): fszysczy piani?!/1
Tak, ale nie w tym wątku.
Co do synthów - Digi to one trick pony. Jak komuś pasują te soundy co ma na pokładzie, to niech se bierze.
IMHO dobry, niedrogi enwelołp filter. Autokwak i autokwak z suboktawerem fajnie mi gadają z preclem, z piwejem natomiast już trochę gorzej.
Fakt faktem większość jego mozliwości z kategorii synth nie znajdzie większego zastosowania w użytku scenicznym, aczkolwiek raz jak grałem zastępstwo w zespole postrockowym, z którym zdążyłem przerobić tylko materiał, który mieliśmy zagrać na koncercie, to trochę te synthy uratowały sytuację.
Otóż gitarzysta zerwał strunę i musiał ją zmienić, ja patrzę na perkusistę wzrokiem "przecież nie będziemy tak stać jak pizdy", ale z drugiej strony nie wiem do końca co z chłopem mogę zagrać, bo nie gram z nim na codzień, to odpaliłem jakieś synty właśnie, dopaliłem fuzzem i flendżerem, parę dźwięków na krzyż, do tego on cośtam zastukał i chuj, fajne psychodeliczne gówno wyszło, publice się podobało