04-05-2016, 09:42 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2016, 06:37 PM przez Sebastian-J.)
Chciałem pograć na demie Positive Grid Bias, ale mam problem z inputem i outputem w Reaperze i Resident Audio T2. Wcześniej jak miałem ZOOMa TAC-2 Reaper słyszał ten interface bez problemu. Teraz jest cisza na T2, po skręceniu gałki na sygnał tylko instrumentu wszystko słychać, gdy gałka jest w stronę DAW, cisza. W DAW input i output ustawiony na T2 czyli go widzi. Ale diody input i output w DAW nie "latają" przy graniu. Monitor/słuchawki aktywne odchaczone w DAW. Jednym słowem brak komunikacji Repera z T2?
Dodam jeszcze, że wersja standalone EzMix2 działa pięknie. Natomiast PG Biasa mogę odpalic tylko przez VST w DAW i tu problem z Reaperem.
Spróbować z innym DAW? Pewnie tak, ale wolałbym zostać przy Reaperze, bo darmowy. Coś innego mogę zrobić jeszcze?
EDYTA: Zainstalowałem Cubase i o w ogóle nie widzi input z T2, za to output widzi. Zainstalowałem Garage Band i wszystko chodzi... Zaczynam głupieć.
Czy powinienem zainstalować coś na wzór ASIO?
Dodam jeszcze, że wersja standalone EzMix2 działa pięknie. Natomiast PG Biasa mogę odpalic tylko przez VST w DAW i tu problem z Reaperem.
Spróbować z innym DAW? Pewnie tak, ale wolałbym zostać przy Reaperze, bo darmowy. Coś innego mogę zrobić jeszcze?
EDYTA: Zainstalowałem Cubase i o w ogóle nie widzi input z T2, za to output widzi. Zainstalowałem Garage Band i wszystko chodzi... Zaczynam głupieć.
Czy powinienem zainstalować coś na wzór ASIO?