03-21-2017, 08:56 AM
(03-21-2017, 07:22 AM)WarwickPL napisał(a): Brzmienie brzmieniem, nagranie nagraniem, realizatorowi dźwięku chyba nie muszę tego mówić
Czy nasz forumowy idol wykazał minimum zainteresowania i widział filmy produkcyjne które wrzuciłem?
Analogicznie:
BMW ma na liczniku 220 i Dacia Logan też, tylko Dacia Logan jest o 40000 tańsza. HAHA! debile z BMW nie wiedzą co robią...
Takie tylko porównanko, zobacz na filmy produkcyjne. I tak... wiem, J-bass, najlepszy, zawsze, o wyrocznio!
Czyli idąc tym tokiem myślenia - w Warwicku nie chodzi o brzmienie a prestiż posiadania? Bo tak to zrozumiałem.
Mieć coś mega drogiego, coś niedostępnego dla plebsu, niekoniecznie użytkowego i praktycznego. Ważne że jest drogie. I niewielu to ma.
Dodać do tego rozbuchany do granic możliwości, mega brutalny marketing i szczycenie się ekologiczną produkcją i mamy endorsement kolesi którzy w ogóle na tych basach nie grają, ale je reklamują, bo szekle się pewnie bardzo dobrze zgadzają

Jak dla mnie to mogą robić na tych filmikach z linii produkcyjnej co tylko chcą - kąpać te korpusy w złocie, nosić je na błogosławieństwo do papy Frania itd. Liczy się efekt finalny. A Pan który zaprezentował mnogość oferty warwicka dowiódł, że nieważne jak wyszukany custom by nie był, tak E brzmi jakby była grana 3 lata. I była marki nołnejm z korei północnej

Ps. Właśnie byłem w castoramie i będę brał udział w losowaniu Dacii Logan, bo mi jakiś kupon wcisnęli.