11-15-2017, 08:20 AM
(11-14-2017, 10:54 PM)Maciejeq napisał(a):(11-14-2017, 07:47 PM)Errdil napisał(a):
Kolejny polski złomek do kolekcji
Buehehe, mam 2 Fuzz Wahy tej produkcji z czego jeden w metalowej obudowie (naprawdę solidnej!)
Ale co najlepsze - ma to swój urok. O ile z basem to bieda straszna (chociaz fuzz z blendem jest imo chamsko - fajny), tak z gitarą jest genialny śmietnik. Kaczka ma bardzo bardzo bardzo specyficzne przełamanie pod sam koniec zakresu, ale mi się podoba baaaaaardzo
(11-14-2017, 05:14 PM)Brylant napisał(a): 1. Jaki synth (EHX micro byłby fajny, ale on trochę rujnuje budżet)?
2. Jaki env filter?
3. Jaki fuzz?
4. Jakie tremolo?
5. Czy powinienem przełożyć kompresor na sam początek?
1. Jak EHX microsynthesizer, to nie nowy, a stary, zaprawdę powiadam. Trudniejszy w kontroli ale to różnica jak maluch vs audi (pozdrawiam Basstarda! :* )
2. Q-Tron (ale też stary, czy mini, czy nie-mini, czy + to już wcale niewielka różnica), DOD FX25B, Ibanez / Maxon AF9
3. B:assmaster, ale wszyscy zachwalają ostatnio fuzzy śledzia więc myślę że można je sprawdzić
4. Ładne
Będę miał chwile czasu to się nią pobawię. Generalnie to lubie takie stare ustrojstwa, można kupić za śmieszne pieniądze, a radocha z zabawy jest

JEPEPEPEPEJ JEPEPEPEPEJ