03-20-2019, 12:31 PM
(02-27-2016, 05:52 PM)groza napisał(a): O Beyery nie musisz się martwić. Mam takie same z ... 6,7 lat już i dalej wszystko ok. Przeżyły dużo.
Moje Beyery DT 990 przeżyły godnie jakieś 4 lata. Niestety po tym zaczęły pierdzieć, tak że wytrzymać się nie da. W serwisie powiedzieli, że to przetwornik i koszt naprawy jakieś 450zł, czyli imo nie warto.
Niewiele później padły również te same słuchawki perkusiście. Zatem uraz pozostał. Może jakaś trefna seria (obydwie pary kupione w DE).
Teraz chwilowo jadę na superluxach, jedne zamknięte na salę, drugie te półotwarte 681 Evo. Te zamknięte HD665 już dwa razy odwiedzały serwis (na szczęście oddział sklepu jest w Poznaniu i chciało mi się je serwisować). Natomiast 681 Evo są jak dla mnie niewygodne.
Jestem teraz na etapie szukania czegoś do domu (najlepiej otwarte) w granicach 300-400zł. Najkorzystniej chyba AKG 240 MKII, ale troche się boję tego wczepianego gniazda na kabel. Istnieje ryzyko urwania całego mechanizmu. Może ktoś ma jakiś złoty strzał do polecenia?