12-08-2010, 09:32 PM
...co do terminu to tego nie wie nikt
...struga mi go Edward Filip koleś z Pszczyny. Mało znany lutnik, wypuścił na światło dzienne kilka gitar i basów ale nigdy nie dłubał na skale komercyjną, zawsze dla znajomych lub z polecenia. Gość ma po prostu talent.
tego co pamiętam to coś tam dłubał dla Andrzeja Ruska i Piotra Żaczka ale co konkretnie to nie pamiętam więc proszę nie pytajcie.
...większość F basów jest bolt on lecz nie wszystkie. Wzorując się na eFce miałem na celu uzyskanie przede wszystkim kształtu, który daje ogromną wygodę w graniu szczególnie w "górkach" czyli od 12tego progu wzwyż a co jest też ważne, JEST ŚLICZNY czy tam kto woli zajebisty
Co do reszty specyfikacji to bardzo długa historia... Na początku był pomysł z progami a jeszcze wcześniej wymiana "bebechów" w innej basi więc pisania tu na parę stron czego wam oszczędzę, tak co byście mnie nie znienawidzili za przynudzanie
W tym momencie czekam na jawor który będzie dopiero za około 10 dni. Jak coś ruszy dalej to będę informował i postaram się o lepsze foty o ile was to interesuje. Pozdro!!
...struga mi go Edward Filip koleś z Pszczyny. Mało znany lutnik, wypuścił na światło dzienne kilka gitar i basów ale nigdy nie dłubał na skale komercyjną, zawsze dla znajomych lub z polecenia. Gość ma po prostu talent.
...większość F basów jest bolt on lecz nie wszystkie. Wzorując się na eFce miałem na celu uzyskanie przede wszystkim kształtu, który daje ogromną wygodę w graniu szczególnie w "górkach" czyli od 12tego progu wzwyż a co jest też ważne, JEST ŚLICZNY czy tam kto woli zajebisty