05-03-2010, 10:27 AM
(04-12-2010, 08:42 PM)low napisał(a):(04-12-2010, 07:49 PM)barabas napisał(a):Zanim jeszcze włączyłem linka to wiedziałem o kogo pewnie chodzi. Koleś gra tak kapitalnie, że bania mała.(04-12-2010, 07:32 PM)sero napisał(a): http://www.youtube.com/user/DavidSinRocks#p/u a mi imponuje ten typ. Widac u niego wielka pasje kiedy gra, a sama gra tez jest ponadprzecietna (IMHO).
Zgadzam się w 100%Obejrzałem wiele jego filmików. Gość ma niesamowity groove w paluchach, często dodaje fajnych smaczków do kawałka i widać, że się wczuwa w to co gra. Oprócz tego wygląda na młodszego ode mnie, a gra miliard razy lepiej. No i ma cały arsenał świetnych wioseł
EDYTa:
A gra na wzmaku Gk backline 600. Tu widać go w tle.
Zazdrość, oj mega zazdrość.
A ja kolesia wręcz nienawidzę. A dlaczego? Jest niesamowity w tym jak gra, rzeczywiście ma groove w paluchach, fajnie improwizuje i ogólnie spoko- więcej takich basistów. Doceniam to i podziwiam jego zapał (sporo ma tych coverów, ja może jakąś 1/8 jeżeli chodzi o ilość potrafię zagrać).
Ale kurde... To czego właśnie głównie w nim nienawidzę- straszny Flea wannabe. Ktoś pod jakimś coverem dał mu komentarz coś w stylu "Oh guy you're makin wreid face" a ten w odpowiedzi "Nobody wreid like me hahahaha".... No ludzie, fu, nie lubię takiego aktorstwa i próbowania być jak ktoś inny. W grze i zachowaniu scenicznym cenię oryginalność, a ten (jeżeli chodzi o ruch na scenie) zwyczajnie podpieprza to od Pchły.
Swoją drogą ma też swój band- a ten mnie jeszcze bardziej wkurwia, wszystko jest tam grane na styl Red Hot'ów. Mało tego, raz odwiedziłem chyba ich zespołowy myspace, tam przesłuchałem kilka kawałków (czy był tam odsyłacz do innej strony, nie pamiętam już) i wiele motywów było po prostu rżniętych z innych piosenek... Tak jak np. "I wanna take you higher" Sly & Family Stone, pamiętam że coś z Jacksona itd... No fu, takich posunięć nie lubię i jeszcze nazywania tego "swoją twórczością".
A od siebie daję tego kolesia:
http://www.youtube.com/watch?v=axIokvfboBk
Jest mega, uwielbiam brzmienie jego Sabre

Obejrzałem wiele jego filmików. Gość ma niesamowity groove w paluchach, często dodaje fajnych smaczków do kawałka i widać, że się wczuwa w to co gra. Oprócz tego wygląda na młodszego ode mnie, a gra miliard razy lepiej. No i ma cały arsenał świetnych wioseł