02-05-2011, 09:01 AM
(02-04-2011, 09:09 PM)Kowal napisał(a): Po próbie z M80 i w końcu usetupionym Fenderem... jest moc
Polubiliśmy się z drugim już w rodzinie MXR-em. Znowu znajomy gitarzysta chce ograć nowy nabytek, ostatnio odkupił Multidrive... a Lewan sprzedał EBS Octabassa gdy poznał potęgę Bass Octave Deluxe. Muszę się popodniecać
Funkcja kolorowania w eq tego M-80 sprawia że nie potrzebuję na próbie pieca, tylko jadę z linii, w końcu to brzmi jak trzeba.
Potwierdzam - wczoraj też przetestowałem mxr'a m80 pierwszy raz na probie (doszedl do mnie we wtorek). Colour jest super!
Co do octabass'a też zastanawiam się na zmianą na bass octave deluxe. Jakbym nie krecił octabassem to zawsze mi cos w brzmieniu nie pasuje (szczerze, to bardziej pasuje mi octaver, ktory wbudowany jest w zoom b2.1u).
Kowal; widze, ze zrobiles taka zamiane - moglbys jakis krotki opis / porownanie tych dwoch kostek wyskrobac? bylbym wdzieczny.
A co do pedaltrainów - nie ma ich w Polsce nigdzie, beda za miesiac / poltora a w thomannie polska obsluga klienta na urlopie,heh. Chyba nie jest mi pisany.