Jak zapewne niektórzy z was wiedzą po pracy spotykamy się czasem z kolegami w wieku przedemerytalnym i bawimy się w zespół. Oczywiście na początku jak prawdziwi faceci chcieliśmy grać Neo Post Fast Very Heavy Power Ultra Metal. Marzyły nam się koncerty-orgie z udziałem napalonych fanek, o których czytaliśmy w necie albo w prasie popularnej. Niestety proza życia, zmusiła nas do zmiany repertuaru. Jak zapewne domyślacie się, ja mam ostatnio dziewczynę, koledzy z zespołu nawet żony i dzieci… Kobitki bardzo zmartwiły się naszym pomysłem. O ile samo granie im nawet nie przeszkadza, to bardzo nie odpowiadała im perspektywa koncertów z udziałem fanek i naszego tzw. „Ruchania na boku”. Wiadomo - chłopy w wieku zawałowym jeszcze jeden z drugim zemrze albo wyląduje w szpitalu… Martwiły się Kobitki – no w sumie trudno się im dziwić. Powiedziały Muzyka ok… ale jak koncerty to tylko w gejowskich klubach i to najlepiej w Rosji. Myślały, że zniechęcą nas do naszej zabawy z zespół, ale my byliśmy twardzi...
Starając się trafić w Target stworzyliśmy muzykę DICK wdzięczny skrót od (Disco-Rock). I tak powstało to monstrum… Wrażliwych z góry przepraszam
Dirty Candy
DJ
Baby
Beach On Mars
A tak na poważnie… bardzo proszę o pomoc w wybraniu singla.
Po paru latach jesteśmy zmęczeni materiałem i za grosz nie mamy do niego dystansu. Najchętniej bym już wszystko skasował i nagrał od nowa ale trzeba iść do przodu. Nadeszła pora jakiś działań promocyjnych i musimy się do tego jakoś przygotować. Zdecydowaliśmy się nagrać Epkę, bo teraz zdaje się nagrywanie całych płyt jest niemodne
Proszę was o zagłosowanie na utwór, który waszym zdaniem nadawał by na się na singla. Zdaję sobie sprawę, że to nie jest muzyka dla prawdziwych facetów, ale gdyby ktoś miał z 15 minut wolnego na przesłuchanie i chciał się przy tym miejmy nadzieję dobrze bawić (miało być z przymrużeniem oka) byłbym wdzięczny.
Gdyby się komuś przypadkiem podobało dajcie znać udostępnię wavy 96kHz 24bit.
Starając się trafić w Target stworzyliśmy muzykę DICK wdzięczny skrót od (Disco-Rock). I tak powstało to monstrum… Wrażliwych z góry przepraszam
Dirty Candy
DJ
Baby
Beach On Mars
A tak na poważnie… bardzo proszę o pomoc w wybraniu singla.
Po paru latach jesteśmy zmęczeni materiałem i za grosz nie mamy do niego dystansu. Najchętniej bym już wszystko skasował i nagrał od nowa ale trzeba iść do przodu. Nadeszła pora jakiś działań promocyjnych i musimy się do tego jakoś przygotować. Zdecydowaliśmy się nagrać Epkę, bo teraz zdaje się nagrywanie całych płyt jest niemodne
Proszę was o zagłosowanie na utwór, który waszym zdaniem nadawał by na się na singla. Zdaję sobie sprawę, że to nie jest muzyka dla prawdziwych facetów, ale gdyby ktoś miał z 15 minut wolnego na przesłuchanie i chciał się przy tym miejmy nadzieję dobrze bawić (miało być z przymrużeniem oka) byłbym wdzięczny.
Gdyby się komuś przypadkiem podobało dajcie znać udostępnię wavy 96kHz 24bit.
1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor