[Chwale się ] Custom shop ze starymi wiosłami - Gotowe:)
triumf merytorycznosci nad glupota!

[Obrazek: obywatelBC.png]
Odpowiedz
(02-26-2013, 09:50 AM)Mateusz napisał(a): Zakwalifikowałem się i to na 3cim miejscu pedauyBig Grin!!! Będzie dotacja;dd

Kiedy pijemy? Big Grin
Odpowiedz
(02-26-2013, 10:21 AM)pinio napisał(a): Pięknie.

Aż fujarka mięknie.
mrgreen

Gratuluję! Emotka_2755
Odpowiedz
Emotka_2497
Odpowiedz
Gratulacje!!

I od razu taki pomysł...
Może ogłoszenie na zachodzie, że restaurujesz stare gitary i doprowadzasz do idealnego stanu wizualnego na oryginalnych częściach?

Taka inspiracja firmą, która robi to samo ze starymi samochodami i motocyklami. Firma jest z Polski a zlecenia łapie głównie na zachodzie (USA, Niemcy). Taki bogaty niemiaszek kupuje oryginalnego, starego szrota, wysyła do Polski. A tutaj firma go renowuje. Wszystko na oryginalnych częściach, oryginalne kolory, wszystkie detale w oryginale ew. sami dorabiają na podstawie starych rysunków. Nie wiem jak to wygląda na rynku gitar, ale pewnie warto przemyśleć i spróbować Smile

Powodzenia Emotka_2755
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
http://ge.tt/9iUNfic

Które logo?

Dziewucha robiła mi na razie na brudno więc jest pikseloza;D
Odpowiedz
Trzeci od lewej - 6.jpg, zdecydowanie!
[Obrazek: 7w41Jta.jpg]
Odpowiedz
Mateusz ty z Torunia to może Speel'a thorn?
Odpowiedz
6.jpg ale z czarna czcionka i czarnym konturem
outreband.com

Odpowiedz
Przypierdalam się, bo jestem polaczkiem:
Wyglądają jak logo knajpy, to raz - "renowacja" zamiast "restauracja" rozwieje wszelkie wątpliwości Wink . Dwa, jeśli nazwa ma stanowić jedną całość, to napisz ją jedną czcionką, bo na razie wygląda to tak, jakbyś miał zamiar nazwać swój warsztat "Gitar".

Ale jak już, to 4.jpg albo 7.jpg Emotka_2497
Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
Bisq, chyba urwales sie z choinki (mrgreen)

byl konkurs na nazwe, gra slowna zamierzonachytry

Odpowiedz
A to możliwe, nie czytałem całego tematu Big Grin
Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
Ma wyglądać jak logo knajpy, ma być w oldskulowym styli z lat 60-80, bary, restauracje, fast foody itp;D
Odpowiedz
4. najlepsze, bez głupiej główki gitary Tongue
zrobić z tego zajebisty neon i jest zajebiscie zajebistym czyms
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Jak dla mnie 2.jpg lub 4.jpg

Aaa.... do tego podwójnego cheesburgera, colę waniliową i szejka truskawkowego! mrgreen

Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości