12-04-2013, 02:48 PM
halo halo Kraków! czy ktos kiedys oddawal wioslo do skladu muzycznego na setup / remont do czlowieka imieniem Piotr?
Lutnicy
|
12-04-2013, 02:48 PM
halo halo Kraków! czy ktos kiedys oddawal wioslo do skladu muzycznego na setup / remont do czlowieka imieniem Piotr?
12-06-2013, 11:41 AM
pytanie z gatunku trudnych (nie żebym sobie rozwalił gryf, ale...) ile kosztuje wymiana pręta napinającego w gryfie - tak orientacyjnie???
OO==++
(12-04-2013, 02:48 PM)Andrzejoff napisał(a): halo halo Kraków! czy ktos kiedys oddawal wioslo do skladu muzycznego na setup / remont do czlowieka imieniem Piotr? Mały odkop. To samo pytanie. Teoretycznie nasz gitarzysta cośtam u niego od czasu do czasu robi, ale głównie jakieś pierdoły, a ja mam progi do wymiany w preclu i parę jeszcze innych rzeczy i chciałbym, żeby to było zrobione dobrze. Ewentualnie kogo jeszcze w Krakowie możecie polecić? Kiedyś gadałem z jednym gościem, ale śpiewał sobie 6-7 stów za samą robotę przy wymianie progów, nie licząc materiału i innych rzeczy, które potrzebuję zrobić, co wydaje mi się lekką przeginką, zwłaszcza, że kolo to był jakiś random, dopiero wbijający się na rynek.
01-28-2016, 11:16 AM
(01-27-2016, 09:34 PM)Ramcel napisał(a):(12-04-2013, 02:48 PM)Andrzejoff napisał(a): halo halo Kraków! czy ktos kiedys oddawal wioslo do skladu muzycznego na setup / remont do czlowieka imieniem Piotr? ja tak, wymienialem most (nie pasowaly otwory). Nie jestem do konca zadowolony z roboty, terminy kiepsko, ale u hathora bylo gorzej.
fender -> fender -> fender
01-28-2016, 02:07 PM
Mam namiary na Piotrka, ale jeszcze nie korzystałem z usług bo za wymianę potka padła nieludzka kwota Ale znajomi regulowali u niego gity itp i są zadowoleni, w razie czego dzwoncie do skladu muzycznego i pytajcie o Piotrka lutnika
01-28-2016, 05:18 PM
http://lutnik-krakow.pl/
Strona jest koszmarna nie do opisania, ale koleś robi rewelacyjną robotę. Tylko trzeba się z wyprzedzeniem umówić, bo jest zwykle zawalony robotą.
01-29-2016, 11:40 AM
(01-28-2016, 11:16 AM)Bolem napisał(a): ja tak, wymienialem most (nie pasowaly otwory). Nie jestem do konca zadowolony z roboty, terminy kiepsko, ale u hathora bylo gorzej.Nie masz wiertarki?
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
04-30-2017, 09:41 AM
Jako, że Roman Koc przeniósł się najpierw z Gniewkowa do Londynu a teraz do Bydgoszczy to mam pytanko - czy ktoś wymieniał już u niego progi? Póki co myślę nad Silent Scream i Lewickim. Lewicki jest często w Bydgoszczy ale jak Koca mam na miejscu to warto byłoby to rozważyć.
Wysyłaj do Adama z Silent Scream
04-30-2017, 10:23 PM
Polecam Adama Lewickiego sprawdzona firma dla wszelkich wioseł z ostatniego półwiecza
02-22-2019, 07:54 AM
Planuję wymianę progów w swoim basie. Jakiego lutnika w Lublinie możecie polecić ?
(12-06-2013, 11:41 AM)jasiekl napisał(a): pytanie z gatunku trudnych (nie żebym sobie rozwalił gryf, ale...) ile kosztuje wymiana pręta napinającego w gryfie - tak orientacyjnie??? Jaki bas? Warwick i fodera robią takie pręty że po prostu się odkręca i wysuwa przez otwór - także koszt nowego pręta i tyle. Bolt-on to zerwanie podstrunnicy o ile nie ma skunk stripe - w teorii da się ją przykleić z powrotem, w praktyce różnie bywa. Jak NTB no to przejebane - zerwałem pręt w patriocie 5, było rwanie podstrunnicy i lakieru, nowa podstrunnica i cały instrument polakierowany na nowo. Tanio nie było, ale w sumie byłem zadowolony bo z nową podstrunnicą bas zaczął grać lepiej. Gadaj z mistrzem Adamem Silent Scream - ziomek mega spoko i zna się na rzeczy. (02-22-2019, 11:37 AM)groza napisał(a):(12-06-2013, 11:41 AM)jasiekl napisał(a): pytanie z gatunku trudnych (nie żebym sobie rozwalił gryf, ale...) ile kosztuje wymiana pręta napinającego w gryfie - tak orientacyjnie??? Tobie to na Fejsie producenci topowych wzmacniaczy zarzucają, że jesteś niegrzeczny, a Ty nawet na posty sprzed 6 lat odpowiadasz. Ludzie to jednak świnie... ☓ Buzz ☓ Sire ☓ Wzmacniacze klasy D ☓ EMG ☓ Płytki na Fenderach
Nie używam! STOP AGRESYWNEJ PROPAGANDZIE!
02-22-2019, 11:49 AM
o ja pierdole. Ale odkop.
Za okazaną zniewagę przepraszam. Wróciłem od dentysty i tak trochę nie wiem co się.....dziejeee...
02-22-2019, 06:40 PM
Tak to jest jak się człowiek znieczula u dentysty. ;p
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|