Bassturbation 2011 Studio 7 Piaseczno
Myślałem, że to sztuka Gołego. Prezentuje się znakomicie :-) Zapewne gadaniem urywa dupsko Big Grin
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Ponagrywam dziś lub jutro i pokaże jak brzmi
Odpowiedz
[Obrazek: Obraz%20436.jpg]

czyje to? Big Grin
Odpowiedz
Uff, na szczęście jestem na tylko jednym zdjęciuBig Grin Ale mam obleśny ryjBig Grin

Miło było mi was wszystkich poznać, (Cenię nawet drugi raz), i pomacać wasze sprzęty Emotka_2755 Drugiego dnia, to mój Defil był pewnie najtańszym bassem.

Wczorajsze granie to taki przedsmak przed zakupem własnych zawodowych gratów. Bez JB się nie obędzie jednak.

Dobra, jak coś wymyślę, to jeszcze napiszę, teraz idę zrobić sobie kanapkę z SEREM Wink
[Obrazek: 10cqjrd.jpg]

(04-05-2011, 12:22 PM)Floyd napisał(a): Aj dąt lajk najs songs abałt flałers in jor her
Aj lajk somting lajk...you noł... fak de łorld mrgreen
Odpowiedz
Co się stało z tym Laklandem, że nie ma potków ? Big Grin Dużo się zmieniło brzmienie w porównaniu do normalnej wersji pasywnej ?
Odpowiedz
(02-28-2011, 11:56 AM)Andrzejoff napisał(a): [img]https://lh6.googleusercontent.com/_z43ZB6WsEY8/TWt1K6K3nYI/AAAAAAAAAEk/0Ulo9UwQApo/s512/Obraz%20436.jpg[img]

czyje to? Big Grin

Majne Tongue

(02-28-2011, 11:57 AM)Bajur napisał(a): (...)Dobra, jak coś wymyślę, to jeszcze napiszę, teraz idę zrobić sobie kanapkę z SEREM Wink

Emotka_2481
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
Musze to napisac - Szelma ma AWSUM modulusa-jazza.
Odpowiedz
Muszę to potwierdzić. Przepięknie gada! Ma zadziora, ale i dużo ciepła. Rewelacja.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
o tak! zapomniałem o Modulusie! Świetny basik!
Odpowiedz
owszem, szelmowy modulus jest kozak
nowy drive również

mój spec też jest zajebisty, tylko jeszcze tego nie słychać Wink
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
burning sam zachwala swoje sprzety,a poza nim jakoś nikt tego nie robiBig Grin
Odpowiedz
Hehe, owszem - JazzBass Alfika lepszy od mojego speca i tu sie zgadzam.
Natomiast CLki z Deathmanu ja nie zachwalałem. Wiem, że Tobie sie nie podoba, ale to już kwestia gustu Emotka_2755
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Rainbow 
Ile ludu O_O Ile sprzętu! Szkoda, że mnie tam nie było... Mam nadzieję, że następnym razem jakoś dotrę.
OMG
Odpowiedz
napisales ze masz najlepszy przester, jak ty go ustawiles to wszyscy uciekli, a blazej potem fajny sound ukrecil. Paka demanu jest zajebista ale imo kompletnie nie pasuje do tego łba, który sam w sobie jest zajebisty, bo slyszalem go na innych paczkach
Odpowiedz
(02-28-2011, 07:16 PM)Mateusz napisał(a): napisales ze masz najlepszy przester, jak ty go ustawiles to wszyscy uciekli, a blazej potem fajny sound ukrecil. Paka demanu jest zajebista ale imo kompletnie nie pasuje do tego łba, który sam w sobie jest zajebisty, bo slyszalem go na innych paczkach

Nie byłem na zjeździe, ale

To jemu ma sie podobac. Moim zdaniem niepotrzebie się czepiasz. I za bardzo ubóstwiasz Alfika Wink

Chill
fender -> fender -> fender
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości