(05-12-2010, 09:13 AM)JAACA napisał(a): Jak wychaczycie ten preamp za 1000 zł-to ja kupie od razu dwa.Kilka miesięcy temu pewna firma sprzedawała zapasy i cena była poniżej 1000 zł za nówkę (która pewno dość długo leżała w magazynie). Sam się zastanawiałem czy go nie kupić ale nie zdecydowałem się. Taka cena to prawdopodobnie była okazja. Ale nie muszę się rzucać na każdą okazję, która się pojawia. Będą inne.
(05-12-2010, 09:13 AM)JAACA napisał(a): Preamp w pełni lampowy, który jest dużo wyższej klasy niż preamp montowany w ampegu svt 3 pro.A na jakiej podstawie tak twierdzisz? Przecież patrząc chociażby na układ gałek i później na schemat widać, że jest to prawie to samo. Może te różnice powodują, że brzmienie preampu jest lepsze ale nie ma między nimi drastycznych różnic.
(05-12-2010, 09:13 AM)JAACA napisał(a): PS stwierdzenie,że takie używki chodzą za 600 zł moim zdaniem mocno mija się z prawdą-za 500 zł ludzie na allegro sprzedają sansampy, które są jedynie imitacją lamp. Ten preamp natomiast jest w pełni lampowy.Cenę 2200 zweryfikuje rynek. Daj znać jak pójdzie na allegro.
EDIT: Defence znalazł miejsce gdzie można to było kupić dużo taniej: http://www.arttechnology.pl/Wyszukaj/AMPEG_SVP_CL.html
Towar jest niedostępny ale widać jaki jest rząd kwoty - ja widziałem jeszcze taniej i towar był w sklepie (kilka miesięcy temu).
Marek