Dzięki 
Jest cudny...
Wczoraj byłem w Toruniu po niego. Miałem czekać grzecznie na przesyłkę, ale nie mogłem wytrzymać
No i pojechałem. Nawet do domu nie zajechałem na obiad ani nic. Tylko kumpla zgarnąłem, żeby raźniej było jechać. Wróciłem z Torunia o 1 w nocy. I jeszcze przez godzinę grałem na nim, dotykałem, patrzyłem 
Dzisiaj czyszczenie, zmiana strunek, setup i już nie mogę doczekać się czwartkowej próby
Edit:
Ach.. no pominąłem najważniejszą osobę w tym wszystkim, sorry
Bas jest oczywiście od Mateusza, wizyta u niego choć krótka była bardzo miła. Teraz tylko pospłacać długi i będzie pełnia szczęścia
Przy okazji zahaczyłem o starówkę toruńską. Pierwszy raz byłem w tym mieście, więc pomyślałem, że skorzystam z okazji i co nieco zobaczę. Naprawdę urokliwie... Jeszcze wczoraj był taki przyjemny, ciepły wieczór. Fajnie fajnie
Jest cudny...
Wczoraj byłem w Toruniu po niego. Miałem czekać grzecznie na przesyłkę, ale nie mogłem wytrzymać
Dzisiaj czyszczenie, zmiana strunek, setup i już nie mogę doczekać się czwartkowej próby
Edit:
Ach.. no pominąłem najważniejszą osobę w tym wszystkim, sorry
Bas jest oczywiście od Mateusza, wizyta u niego choć krótka była bardzo miła. Teraz tylko pospłacać długi i będzie pełnia szczęścia
Przy okazji zahaczyłem o starówkę toruńską. Pierwszy raz byłem w tym mieście, więc pomyślałem, że skorzystam z okazji i co nieco zobaczę. Naprawdę urokliwie... Jeszcze wczoraj był taki przyjemny, ciepły wieczór. Fajnie fajnie
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410