05-21-2010, 11:16 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-21-2010, 11:20 PM przez demanufacture.)
a ja bym nie mógł... tak jak to kiedyś zresztą pilich powiedział: żeby grać trzeba mieć dobry sprzęt. Dostawałbym szału jakby graty mi muliły, pierdziały, strzelały i brzmiały jak ostatnia kaszana. Jak ktoś chce brzmieć na chujni "jakoś tam" - proszę bardzo. Ja za to będę się cieszył tym że sprzęt gra zajebiście, nie sprawia problemów. Mogę się rozkoszować brzmieniem zestawu, nie będę się martwić że w zespole to nie zagra (co dla mnie jest kwestią najważniejszą zarówno przy zakupie jak i w konstruowaniu sprzętu).
To jak z gratami do słuchania muzy... Jeden woli mieć gówniane graty od np Creativa podpięte do kompa i słuchać mp3 i będzie "jakoś tam" grało a inny wydać więcej kasy na porządne graty i cieszyć się brzmieniem. Ja wolałem to drugie.
PS. Zamiast kupować takie kaszany jak MAG wolałbym sobie już kupić combo bo za tą kasę można wybrać coś grające o niebo lepiej.
To jak z gratami do słuchania muzy... Jeden woli mieć gówniane graty od np Creativa podpięte do kompa i słuchać mp3 i będzie "jakoś tam" grało a inny wydać więcej kasy na porządne graty i cieszyć się brzmieniem. Ja wolałem to drugie.
PS. Zamiast kupować takie kaszany jak MAG wolałbym sobie już kupić combo bo za tą kasę można wybrać coś grające o niebo lepiej.
Wykonuje kolumny na zamowienie. Kontaktowac sie na PW.
Gear: MM Cutlass, rig is under production.
Sprzedam:
Aguilar OBP-2
Ashdown Perfect Ten
Harman Kardon PM635i
Gear: MM Cutlass, rig is under production.
Sprzedam:
Aguilar OBP-2
Ashdown Perfect Ten
Harman Kardon PM635i