09-07-2011, 09:44 AM
(09-07-2011, 09:24 AM)Fabian napisał(a): nie chce thomastikow, skoncz kazdemu je polecac, prosze cie. nie pytalem jakie flaty.Jamerson w życiu nie założył by sobie na bas tak jasno brzmiących flatów jak Thomastiki
NIE JESTEM FANEM JAMERSONA, NIE LUBIE KAPCIA W BRZMIENIU.
Fendery mają sound jak roundy tylko z większym kopem i bez góry - przez pierwsze 3 tygodnie
EB mają wystarczająco jasne na Precla brzmienie, mocno matowe, zwarte, podkreślające charakter precisiona, ale nie przeginające z kapciem (kapeć typowo preclowy, podobny do roundów).. ale nie wiem jak na jazzie... Jazza robię na żyletkę, więc flaty w życiu tam nie trafią.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.