(11-24-2011, 01:29 AM)Gorphal napisał(a):(11-24-2011, 12:24 AM)Brylant napisał(a): Mało basowo ale: szukam jakiegoś MP3 (nowego), 1-2 gb, bez ekranika, aby nie rozjebało się po tygodniu. Kupiłbym ponownie ZEN Stona, ale już ich nie produkują... a jakoś nie uśmiecha mi się wydawać 250 zł na MP3, która ma LCD, słuchawki na bluetooth czy pierdyliard gb, jak i tak tego nie będe wykorzystywał... Budżet ok. 100-120 zł (tak btw. coś MP3 się drogie zrobiły :/). Any ideas?
Pisałem kilka stron wcześniej - jak dla mnie w tym przedziale cenowym najlepszym wyborem jest Sandisk Sansa Clip+. Co prawda z wyświetlaczem (malutkim), ale nie udało mi się go jeszcze zepsuć (a w międzyczasie poszły mi w tej samej kieszeni dwa wyświetlacze w telefonach) . Jak chcesz zrobić trochę większy research, to polecam forum mp3store.pl. Kiedyś trochę czytałem i wśród tanich odtwarzaczy to jest najczęściej przez nich polecany model (bardzo dobra jak na tą cenę jakość dzwięku, całkiem niezła bateria, niewielki rozmiar, a i pamięć można rozszerzyć kartą). Tylko trzeba się trochę przyzwyczaić do obsługi
.
A ile trzyma bateria oraz jak z jakością dźwięku?