12-08-2011, 09:21 AM
(12-08-2011, 09:09 AM)OMSON napisał(a):(12-08-2011, 08:48 AM)diyManiek napisał(a): Ja robiłem basmenowi z Selfhate dwie 1x15 na emi delta15LF do klimatów grindcore ostra sieka z przesterem.
Mówił, ze strzał w 10 te paki wcześniej miał alu hartke i mówił ze lipa.
Wiem, ze na forum te głośniki nie są popularneale to zadań specjalnych (nie tylko sieka) daja rade.
A ja byłem kiedyś na gigu grindcorwym i koleś miał czwórkę MM Flame'a, przester BOSS ODB-3, głowę Hartkacza (chyba 3500) a do tego to:
http://allegro.pl/behringer-bb410-ultrab...33055.html
Powiem tylko, że zmieniłem zdanie na temat tej marki, jak usłyszałem idący po glebie brud, bez zatykania się i z konkretnym kopem ( w kazdym razie ten model mnie przekonał konkretnie). Można nie wierzyć - ja tez nie wierzyłem, póki mi nie szarpnęło porami i nie zrobiło mientko w dupie (a w ogóle zanim zobaczyłem na czym gra - byłem przekonany, że bassman wjechał z lodówą i jakaś zawodowa głowką)
Ja z kolei miałem okazję zagrać na takiej koncert (na codzień gram na Hartke XL) i niestety na kolana mnie nie rzuciła. Totalnej padaki nie było, ale strasznie niska skuteczność, a jak odkręcałem się trochę głośniej, to wydawała z siebie dziwne dźwięki