12-23-2011, 08:32 PM
(12-23-2011, 08:14 PM)wiesiek napisał(a): Mam pytanie,czy ktos ogrywal Ashdown ABM 414T.Co to jest warte?Jak z brzmieniem dolu srodka i gory?No i czy ma to moc taka jaka jest napisana w specyfikacji.Czy da to rady w plenerze? Mam glowe Ashdown 500 EVO III.A moze jest inna paczka,lepsza,czyst grajaca i "urywajaca dupe".Do tej pory gralem a combach,chociaz dosyc mocnych to nie mam doswiadczenia z glowa + paczka.Na temat tej glowy tez nie mam wiarygodnych informacji.Roznie ludzie o nich mowia.Przewaznie chwala ale jak jest naprawde to bedw wiedzial jak kupie paczke do niej.Zalezy mi na czystym srodku i dole a wrazie potrzeby zeby mozna bylo podkrecic basu bez pierdzenia buczenia i rzecholenia.Wiadomo i zeby jak trzeba "urwalo dupe" Jezeli nie ABM to co?Bede wdzieczny za kazde doswiadczenie za kazda podpowiedz........
Chcesz urwanej dupy - kup jakąś używkę 4x10 by Demanufacture (najlepiej tą zamknietą) Z markowych Gallien-Krueger RBH410 albo EBS Proliant 410 (te znam i z całym przekonaniem polecam)
Natomiast głowki z takim środkiem i dołem jak chcesz to pewnie coś ze stajni SWR, Eden, MarkBass - niech się wypowiedza posiadacze (ja mam G-K ale on ma "mientki" dól - cały środek i górka pasowałyby Ci).
BTW - Ashdowny raczej do "twardych" nie należą - zarówno głowy jak i paczki...