(06-17-2010, 07:29 PM)hubertgal napisał(a): To tamta paczka, na stronie stoi napisane, że to HLF, uwierzyłem
Dzięki za sprostowanie
Tzn. oni na stronie piszą o "B 410HLF", czyli tej HLF dla ubogich.
Ale z tego co pamiętam, to ta paczka ma logo na środku na dole a nie w rogu na górze, więc to raczej BXT.
Zresztą fotka jest jako dowód
(zdjęcie przedstawia sekcję zespołu Yoga Terror, ale tamtejszy basista Daniel, który przy okazji jest moim chłopakiem ;p bierze sobie ten green spleenowy set na koncerty)
Z ostatniej chwili! Ponowna, bardziej dogłębna analiza wskazuje na to, że to jednak "B 410HLF". Wprawdzie logo na środku, ale nie ma kółeczek i ma małe, metalowe narożniki! Pojebało ich, żeby tak starego Peca nabierać!
Fakt jest faktem, że grałem na HLF i na tamtej B HLF i obydwie mi się nie podobały Niemniej gdybym musiał wybierać to wolałbym HLF. Wprawdzie tona mulistego dołu, ale z fajnym charakterkiem. Ta B natomiast to taka miernizna troszkę
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410