02-16-2012, 05:55 PM
(02-16-2012, 02:21 PM)miklo napisał(a): Ja kartony lubię nawet. Co prawda seria HA jakoś mną zupełnie nie zawładnęła, ale grała całkiem spoko. Dużo fajniej niż GK za ponad dwa patyki. A LH500, to w ogóle super fajny wzmak za małe pieniądze (1300 z hakiem jak się dobrze poszuka u nas polandi). Paki TP nie dotykałem nawet, więc nic nie powiem.
Ja jestem fanem starego dobrego czarnego 3500, no ale tu jest zestaw paczka+łeb za 1700 brutto, więc jak se jeszcze coś odzyskam z podatków, to pewnie i ciekawie wyjdzie... Niestety, na razie muszę szkłem dupsko utrzeć, a jednak mniej bolesne i bezpieczniejsze dla hemoroidów chyba będzie ucieranie czterogłośnikowym kartonem, niż kombem GK 1x15.
Ja właśnie też jakoś TP nie macałem, ale macałem XL - zdrady nie ma, a ludzie ciężko doświadczeni przez Hartke twierdzą, że nie ma dramatycznej różnicy w brzmieniu pomiędzy TP a XL, które uzasadniałoby kolosalną różnicę w cenie. Zwłaszcza, że nie jestem Eberhardem Weberem i nie będę na tym grał u Garbarka....
Jak się odkuję, i nazbieram grosików na stuff, to będzie można pewnie w miarę szybko odsprzedać, bo jednak taki zestawik za takie pieniądze to jest niegłupia opcja.
jedno mnie zastanawia, bo nie umiem nigdzie wyczytać - czy tam dają w zestawie blachy do mocowania w raku, czy trzeba dokupywać ? Bo jeśli dokupywać, to chyba se sam wygnę ze starej pralki
(02-16-2012, 03:09 PM)maRcin napisał(a): Jakby coś mozesz nabyć moją Yamahę TRB
Coś strasznie drogo za nią chciałeś, to i nie sprzedałeś ;P.