03-20-2012, 08:50 AM
(03-19-2012, 08:48 PM)barttheway napisał(a): Witam!
Powiem szczerze, że wahałem się czy mogę założyć tutaj taki temat jako, że nie widzę podobnych. Ryzykuje.
Sprawa jest prosta- mam do wydania około 1600 zł na 4 strunowy bas z przeznaczeniem: rock, blues, rock n roll rzadziej jakiś heavy metal.
Zdecydowałem się już na squiera modified jazz bass jako, że na guitar center jest duża promocja tą gitarę. Okazało, się jednak, że jest ona niedostępna i zamówienie nie może zostać zrealizowane. W zamian zaproponowano mi esp ltd 4 - za 1550zł. Chciałbym zapytać, czy warto brać to wiosło? Jak ono brzmi i jak jest oceniane? Obawiam się, że nie sprosta moim wymaganią stylowym- wygląda na wiosło do baardzo ciężkiej muzyk - mam racje?
Pozdrawiam
(03-20-2012, 08:41 AM)barttheway napisał(a): Moi drodzy, KOMPETENTNI i przestrzegający REGULAMINU - wystarczył jeden post- z linkiem do tematu o wyborze basów i jedna uwaga. Doceniam troskę o Wasze forum, jednak z mojego śmiecącego postu wyszły przez to 2 strony śmietnika. Ekstra!
Pozdrawiam
W stosownym temacie odpowiadam. Jak masz 1600 a w tej cenie nie ma w Polsce tego squiera to kup go u germańśkiego oprawcy.
http://www.thomann.de/pl/fender_squier_v...azz_nt.htm
Temat zakupów w tym sklepie jest pewnie jeszcze na 1 lub 2 stronie forum.