03-26-2012, 02:10 PM
(03-26-2012, 01:47 PM)Alfik napisał(a):(03-25-2012, 10:54 PM)sledz napisał(a):(03-25-2012, 04:40 PM)dr_kciuk napisał(a): Ja ciągle kminię ,żeby grać na dwie głowy.Znalazłem już taką na tor "czysty".Jest nim matamp.Właśnie jest headroom,przebicie.Będzie grał pełnym pasmem,a nie tylko dołem ,czy dołem i górką.Natomiast druga głowa to będzie tor środkowego brudu i apokalipsy.
Pyszny pomysł. Od jakiegoś czasu tak właśnie gram: basowy stack plus raczej gitarowy łeb na EL34 i gitarowa 2x12". Efekty są fantastyczne, choć 100W na tym brudnym torze to trochę za dużo, żeby porządnie go rozszmacić bez dodatkowego przesteru
Ameryki żeście raczej nie odkryli... Stosuje takie patenty od 12 lat... i też Ameryki nie odkryłem. Pierwszy który to świadomie wykorzystał był chyba Chris Squire jakieś 40 lat temu...
Ja stosuję ten patent 11 lat krócej od Ciebie ale co to zmienia? Czy mniej mi się efekt podoba albo powinienem w ogóle nie wypowiadać się?
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców.
blue colander stompboxes
blue colander stompboxes