03-30-2012, 06:36 PM
(03-30-2012, 12:57 PM)OMSON napisał(a):No, stalówki.(03-30-2012, 09:31 AM)sledz napisał(a): Raz kupiłem Dunlopy i nie powtórzę tego więcej: B i E były zdechłe od nowości, a G dzwoniła nadmiernie względem A i D. Poza tym suche i beznamiętne były w brzmieniu.
Ja jadę któryś już komplet nikli i wszystko na tip-top (dynamika strun względem siebie zachowana, sztywne, równe brzmieniowo z fajnym chrzęstem, który lubiłem z Lo-Ridersów)...
Pytanie kontrolne: nikle czy stalówki opisałeś?
(03-30-2012, 12:57 PM)OMSON napisał(a):No, w Ricku mam teraz trzy świeże nikle i starawą zdechniętą E stalową, w domu te trzy druty brzmią bardzo ładnie ale na próbie to jednak stal mi robi robotę jak zawsze robiła, nawet taka padnięta(03-30-2012, 09:34 AM)goly napisał(a): Chyba stalówki, ale to było dawno i nieprawda.
No widzisz. Ja raz dostałem stalówki na prezent i kompletnie nie moja bajka... O czym to świadczy? Może o tym, że warto zaznaczyć czy wypowiadamy się o stalówkach czy niklach? Wg mnie to 2 osobne światy...

Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców.
blue colander stompboxes
blue colander stompboxes