04-27-2012, 05:09 AM
(04-26-2012, 07:26 AM)OMSON napisał(a):(04-26-2012, 06:16 AM)Poisoned napisał(a): Poliński z Wrześni.
Chyba Omson zdaje się kiedyś pisał, że najlepiej zamawiać u Polińskiego bezpośrednio - są lepszej jakości, niż te które produkuje masowo do sklepów.
Zgadza się. Jak kupiłem w sklepie, to rozjazd w komplecie był masakryczny (jedna brzmiała świeża jak żyleta, druga jak już trochę grana, 2 kolejne jak pólroczne, a ostatnia jak 15 letnia chyba...).
Potem odkupiłem komplet od kumpla co zamawiał u Polińskiego i zupełnie inna bajka (zaczałem sam zamawiac po pare kpl). Generalnie te struny na zamówienie przedstawiają zupełnie inną jakość, druga sprawa - że taka opinia jest chuja warta - kupiłem raptem jeden przypadkowy komplet w sklepie...Po trzecie, Poliński robi stalówki, a ja wole nikle. Kupuję Dunlopa już od kilku kompletów i to jest to (cena/brzmienie/jakość). A czwarta sprawa - Poliński jest nie do pobicia jeśli chodzi o cena/jakość przy zamówieniu indywidualnym. Te wszystkie Warwicki, o których niektórzy płaczą, że zdychają co 5 min mogą ssać
napisz lepiej jaka cena