(04-23-2012, 01:41 PM)OMSON napisał(a): Ja brałem G-K 410RBH. Szło z tydzień (o ile pamiętam). Wysyłka free. jeszcze koleś co dowoził, pomógł mi grzecznościowo zatargać wyjebiste pudło do kanciapy...Jesli chodzi o Thomann - pełne wrażenie profesjonalizmu.
Poprzednia 410RBH brałem w MusikSchmidt... Nie dość że pomylili adres i przeleżała na terminalu w Lublinie miesiąc (DHL miał już odsyłać ale sam zaczałem się dowiadywac co i jak i po wieeelu telefonach tu i tam wreszcie dotarlem co i jak), to jakąś poekspozycyjna, bez kółek, kabli... Brak faktury (musiałem się dopraszać o dosłanie). W ogóle pomyłka wielka. Zapłaciłem koło 400 zł za transport. Kurwa żenada maksymalna i sporo straconych nerwów... jedyne pocieszenie, że paka służy chwalebnie od paru latek!
Właśnie obawiam się podobnej historii. Chcę wysłać paczkę z UK do PL. DHL zaśpiewał mi 1400 zł w wersji z pełnym ubezpieczeniem, to jakaś kpina. Znacie może jakieś solidne i sprawdzone firmy, które ogarną taką wysyłkę w jakiejś ludzkiej cenie?
Rickenbacker B-HOOD
Rickenbacker 4003 2011, Vox Standard Bass 1982 -> Ampeg V4B AV -> Soundman BS-215
Rickenbacker 4003 2011, Vox Standard Bass 1982 -> Ampeg V4B AV -> Soundman BS-215