06-01-2012, 12:18 AM
Aż mi się skojarzyło: http://www.youtube.com/user/TheRozpylacz
Ludzie, zapamiętajcie słowa wieszcza:
- D'Addario są złe (no chyba, że seria Chromes - w końcu mistrz ich używa)
- Rotosound są złe
- Ernie Ball są złe
- La Bella są złe
- Sadowsky są złe
- Dean Markley są złe
- GHS są złe
- Dunlop są złe
- Fender są złe
- EBS są złe
Warunkowo mogą być Fodery, DR, Gallistrings (oczywiście nie z promocji, bo wtedy nie spełnią podstawowego warunku zajebiaszczych strun, tzn ceny wyższej niż 100 zł) oraz oczywiście Elixiry.
*wyjątek od powyższych stanowi sytuacja, gdy struny kupujemy w osiedlowym sklepiku, gdzie leci 100% marży gratis. Wtedy każde struny są dobre.
Na koniec najważniejsze - na strunach tańszych niż 100 zł nie zagracie zajebistego gigu, potniecie palce, bas złoży się w pół, a wzmacniacz rozsadzi chałupę. Wraz z kotem na nim siedzącym. Bo w strunach tańszych niż 100 zł mieszka SZATAN ]:->
Do modów: przepraszam, nie mogłem się powstrzymać czytają takie hasła

Ludzie, zapamiętajcie słowa wieszcza:
- D'Addario są złe (no chyba, że seria Chromes - w końcu mistrz ich używa)
- Rotosound są złe
- Ernie Ball są złe
- La Bella są złe
- Sadowsky są złe
- Dean Markley są złe
- GHS są złe
- Dunlop są złe
- Fender są złe
- EBS są złe
Warunkowo mogą być Fodery, DR, Gallistrings (oczywiście nie z promocji, bo wtedy nie spełnią podstawowego warunku zajebiaszczych strun, tzn ceny wyższej niż 100 zł) oraz oczywiście Elixiry.
*wyjątek od powyższych stanowi sytuacja, gdy struny kupujemy w osiedlowym sklepiku, gdzie leci 100% marży gratis. Wtedy każde struny są dobre.
Na koniec najważniejsze - na strunach tańszych niż 100 zł nie zagracie zajebistego gigu, potniecie palce, bas złoży się w pół, a wzmacniacz rozsadzi chałupę. Wraz z kotem na nim siedzącym. Bo w strunach tańszych niż 100 zł mieszka SZATAN ]:->
Do modów: przepraszam, nie mogłem się powstrzymać czytają takie hasła