07-14-2012, 10:26 PM
(07-14-2012, 06:41 PM)Alfik napisał(a):(07-10-2012, 11:35 AM)Basstard napisał(a): Videłko do singla zapowiadającego płytę:
Realizacja - panowie z grupy TTG Racing (stąd i driftująca na śniegu Beta).
Yndżoj!
Basu nie słysze tak jak na to zasługuje z wyjątkiem sola kciukiem które IMO średnio tam pasuje - najpiękniejszy moment jak Ci ręka lata po gryfie gdzieś w grugiej minucie znaczy się jakaś zagryfcia miała być fajna... ale ni cholery jej nie słychać -tuż przed solem gitary. Maniera wokalisty odbiera niestety chęć słuchania. Co zaś do miksu wywalone na maksa tom tomy i napuszone acz wyeksplatowane smyczki brzmiące jak z parapetu to nie jest to co lubię najbardziej. Solówka na klawiszach sugeruje że waszym wokalistą powinien zostać Grzegorz Skawiński. Brzmienie gitary jest dokładnie takie jakiego niecierpie. Na wszystkim tona pogłosu jak na nagraniach collage z przed 20 lat.
Basstard myślę, że gdybyś miał nieco więcej do powiedzenia i zaśpiewania w tym zespole to było by 5 razy lepiej.
Zgadzam się z kolegą, ale nie miałem śmiałości napisać, bo Basti to mój zią i nie chciałem mu przykrości sprawiać. Dodam jeszcze, że "schowanie" basu i perkusji odbiera moc i spłaszcza nagranie.
By oddać sprawiedliwość dodam, że na dużych paczkach bas lepiej słychać, oddają pełniej pasmo.