ER20 do studia zamówiliśmy
teoretycznie to mikrofon lektorski, ale ma bardzo wiele zastosowań
nie wiem jednak, czy na scenie nie zbierze za dużo z okolic (jeszcze nie testowałem) - choć to dynamik, a nie pojemniak.
A AKD D12 i tak nabędę
PS: Floyd: osobiście nie cierpię mików od stopy przy basie, bo zostawiają dół i klik, tnąc środek... chyba, że uzupełnisz to SM57 (gitarowy), ale to komplikowanie sobie życia.
zaraz znajdę czego używa mroku, bo zapomniałem
ponawiam pytanie o monitory - czy seria AX firmy Adam Audio daje radę?
Na S-ki mnie nie stać, a A8X kusi, bo parametry dobre, a i cena znośna.
teoretycznie to mikrofon lektorski, ale ma bardzo wiele zastosowań

nie wiem jednak, czy na scenie nie zbierze za dużo z okolic (jeszcze nie testowałem) - choć to dynamik, a nie pojemniak.
A AKD D12 i tak nabędę

PS: Floyd: osobiście nie cierpię mików od stopy przy basie, bo zostawiają dół i klik, tnąc środek... chyba, że uzupełnisz to SM57 (gitarowy), ale to komplikowanie sobie życia.
zaraz znajdę czego używa mroku, bo zapomniałem

ponawiam pytanie o monitory - czy seria AX firmy Adam Audio daje radę?
Na S-ki mnie nie stać, a A8X kusi, bo parametry dobre, a i cena znośna.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.