09-07-2012, 12:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-07-2012, 12:39 PM przez MrPapaBear.)
Omson masz ochotę to zapraszam, z lbna masz ze 40km do mnie na wieś, Śledź jak był miał własny pokój, dostęp do lodówki i ogródka z warzywkami i owocami
Jak przyjechał Goły z Szerglem to rozpaliliśmy grilla pod daszkiem bo zmarzło się chłopakom na deszczu a później rozpracowaliśmy jakiś trunek żeby ich do końca rozgrzać
Bolem tam opisane jest. W pierwszym nagraniu gram na gitarze a pod koniec na basie a na drugim tylko na basie. W pierwszym słychać Musiciana Śledzia na mojej lampie, a w drugim chyba przesiadłem się na swoje klonowe. Zbyt charakterystycznie? To od kiedy mdło i nijak = lepiej?
Na lampiaku bez kręcenia czymkolwiek mogę brzmieć na dziesiątki różnych sposobów a jak się pokręci to paleta się znacznie poszerza

Bolem tam opisane jest. W pierwszym nagraniu gram na gitarze a pod koniec na basie a na drugim tylko na basie. W pierwszym słychać Musiciana Śledzia na mojej lampie, a w drugim chyba przesiadłem się na swoje klonowe. Zbyt charakterystycznie? To od kiedy mdło i nijak = lepiej?