10-30-2012, 01:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-30-2012, 01:16 PM przez elteha.)
(10-30-2012, 12:43 PM)Maciejeq napisał(a): W aerodyne najbardziej podobają mi się gały
Tylko ta główka w fęderze od Mateusza trochę psuje efekt, wszystkie takie czarne, a ta jedyna w naturalu.
Ale i tak kolekcja godna pozazdroszczenia! Chociaż nie wiem na co by mi były 2 Tbirdy
Znajdz mi japonski gryf z matching headstock pod czarny korpus to kupie
Dwa tbirdy sa po to, ze gibson jest w CGCF, greco w drop B. Oczywscie moglbym sie bez tego obyc, ale poki moge to nie sprzedaje. Poza tym ma juz te giatry jakis czas i sa to kompletnie rozne instrumenty, mimo, ze wygladaj podobnie.
(10-30-2012, 12:51 PM)Fabian napisał(a): Ubogo tez wyglada ta glowka od Ricka, zalatw mu plytke.
Specjalnie - plytki z logiem R nie przykrece, bo to nie jest oryginalny rick. Znalazłem firme w UK, ktore robi TRC, ale 25 funtow za sztuke to jak na nasze warunki dosyc sporo za kawałek plastiku. Ale jak juz sobie taka zrobie, to bedzie napisane "Rickenfucker".
(10-30-2012, 12:57 PM)bratekr napisał(a): Szkoda tego jazza z klonem na podstrunnicy. To dopiero wizualna miazga musi była!
Ale kolekcja piękna. Wkurzasz wszystkich skutecznie
Musi byla ale sie zbyla
(10-30-2012, 01:05 PM)barabas napisał(a): pozbyłeś się dwóch najpiękniejszych gitar z kolekcji?!![]()
zostały na forum przynajmniej?
Pozbylem sie, ale zostały w naszym skromnym gronie. Greco sunburst to piekny instrument i wierze, ze po zabiegach magicznych raczek pana M. zyska nowy blask. Ktos kto lyknie to wiosło, bedzie mial naprawde spore szczescie. Ja nie bylem mu w stanie znalezc dla niego takiego zastosowania, ktore mogloby wykorzystac jego walory. Nie moje brzmienie po prostu, przerzucilem 5 tbirdow w swoim zyciu i byl to egzemplarz, ktory najbardziej napierdała srodkiem. Nie potrafie w pelni oddac slowami, tego brzmienia, Mateusz nagra probki, to bedzie wiadomo o czym mowie.
outreband.com