Mateusz - głośnik opisany jest na 2,3k. A jak gra? Do tłustych oldschoolowych brzmień jest doskonały. Góry nie brakuje, tyle, że nie jest ona wysoka i nachalna - to bardzo zrównoważona brzmieniowo paczka... choć można i chamskie strzelające brzmienia ukręcić. Dane to tylko teoria, praktyka pokazuje że Orenż jest zajebisty
Nie sprawdzałem. Pytałem kolesia który dziesiątki tych głosników w róznych paczkach miał i stwierdził, że one wszędzie grają. W sumie porównywalne są wymiary tego Orange z połową paczki Sunn 2x15 do której dedykowane te głośniki były. Ale pewnie masz rację i mnie to nie dziwi.
(11-26-2012, 10:02 PM)Mateusz napisał(a): A sprawdziłeś chociaz jaka obudowe pobinien miec ten JBL czy na ślepo go tam pakowałeś? Chyba każdy głosnik potrzebuje odpowiednią obudowę. moze dlatego brakuje ci dolu?
Nie sprawdzałem. Pytałem kolesia który dziesiątki tych głosników w róznych paczkach miał i stwierdził, że one wszędzie grają. W sumie porównywalne są wymiary tego Orange z połową paczki Sunn 2x15 do której dedykowane te głośniki były. Ale pewnie masz rację i mnie to nie dziwi.
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców.
blue colander stompboxes
blue colander stompboxes