12-05-2012, 08:33 AM
(12-05-2012, 08:02 AM)Mateusz napisał(a): ej, jak mozna spierdolic patchbay??? jest cos prostszego?
wkurwilem sie bo zamowilem kabli za 250zl zeby pospinac sobie nim kilka gratow...
na probe pospinalem kilka rzeczy na cordialach ktore mialem i dzwiek zrobil sie taki "plaski" co nie pojawialo sie gdy spinalem te same graty kablami na krotko. zapraszam do mnie do torunia jak ktos nie wierzy.
footswitch tez zjebali:d??
Sansamp basowy im ponoć wyszedł akurat, tak samo jak kaczka hellbaby. Takie są opinie w necie, no chyba że ktoś jest takim purysta brzmieniowym jak Ty, to wtedy nie wybiera po prostu tanich rozwiązań...

Bugera też jest chwalona (ja spotkałem się przynajmniej z kilkoma opiniami poza internetem i nie mówię tutaj tylko o basowych gratach).
Z racji taniości, po prostu stosowane są w nich niektóre kiepskie rozwiązania techniczne (słabe potki, styki itp.). Można to wszystko naprawić (w razie czego) i cieszyć się na prawdę dobrym brzmieniem za psie pieniądze. To tak zupełnie obiektywnie stawiając sprawę.
Jak kogoś nie stać na drogi sprzęt, jest to alternatywa. Ci którzy maja kasę, po prostu poruszają się w innych zagadnieniach i tyle.