12-08-2012, 11:10 AM
(12-08-2012, 10:44 AM)badkins napisał(a):(12-08-2012, 07:51 AM)solartron napisał(a):(12-08-2012, 01:36 AM)badkins napisał(a): ...I nie widzę, żeby OMSON zrobił coś nietaktownego, a przeciwnie ...
I tu się różnimy - ja właśnie uważam, że był to mały nietakt i chciałem zwrócić uwagę, że ostatnio na forum coraz więcej takich rzeczy się dzieje. Coraz częściej czytam, jak ktoś kogoś "u nas na forum oszwabił", posądził o coś, obraził itp. Dla jednych takie sytuacje nawet nie są nietaktem - dla innych mogą być powodem usunięcia konta, co ostatnio nazbyt często się zdarza.
Ja akurat widocznie mam wyższy poziom tolerancji - ale zauważam pewien niefajny trend na naszym forum...tyle ode mnie w tym temacie.
Sorry za off.
a to ja szybko dokończę offtopa i się usuwam w cień:
rozumiem cały aspekt "trendu" na forum itd, naprawdę, ale moim zdaniem trochę przesadzone - spójrzmy ma fakty -> OMSON sam przyznał, że wrzuca link w obawie (!) o Twojego znajomego, po czym jeden z użytkowników (czyt. ja) zareagował i poslał zapytanie do allegro, po czym aukcja DLA DOBRA ZNAJOMEGO została zamknięta.
chyba w tym przypadku wygrało dobro, a nie zło, hym?
Rozumiem tok myślenia, że OMSON "zły" i "be", bo wrzucił link i zaraz rzuciłoby się 100 hien na Aguilary Twojego znajomego - a teraz co powiesz, jak ja odkręce ten tok myślenia i zacznę od 'A co gdyby Omson nie wrzucił tego linka i dziś ktoś by kupił tą aukcję?...'
Także jak sam widzisz, zależy jak na to spojrzysz..
Podsumowując: ludzie to kurwy i trza uważać
Nie żyjemy w idealnym świecie i nie każdy się troszczy o pomyłki drugiej osoby, niestety.
Nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem - tu nie chodzi o mojego znajomego ani o Omsona ani nawet o tą aukcję ...