12-22-2012, 10:55 PM
to jakiś handlarz? chyba troche bzdury pisze o tej zamianie, bo napisal mi: "Cześć. Mam w tej chwili dwie paczki. Jedna ma niewielkie uszkodzenie grila w prawym dolnym rogu przez co jest 300zł tańsza. Obie są produkcji Vietnamskiej. Gadają identycznie- zajebiście. Wykonane są ze sklejki liściastej czyli tak jak trzeba. Ogólnie wiele opinii czytałem że należy unikać paczek z ostatnich lat produkcji USA. Wtedy Ampeg ciął koszty oszczędzając na materiałach stosując gorsze głośniki oraz zaczęli używać do budowy płyt wiórowych. Od jakiegoś czasu do teraz Wszystko co nowe Ampega wychodzi z Vietnamu. Nie wiem kiedy będę na sali prób żeby podać numery seryjne bo teraz okres noworoczny. Jak by co zapraszam do Jastrzębia na ogranie." - kupił sobie drugą jak mu jedna nie pasuje?
ma jeszcze do sprzedania svt 4 pro i pisze ze chetnie zamieni na 3 pro, bo mniejszy
dziwne to, ale moze nie ma co rozkminiać?

(12-22-2012, 09:33 AM)elteha napisał(a):(12-21-2012, 10:47 PM)prokoppi napisał(a): http://tablica.pl/oferta/kolumna-basowa-...1Iph5.html
czy to ktoś z forum?
nie z forum, ale kupowalem od niego clke. poczciwy chlop. CLke ogrywalem na tej lodowie, ktora oferuje. wszystko bylo w porzadku, ale zaznaczam, ze bylo to rok temu.