02-01-2013, 03:09 PM
(02-01-2013, 02:31 PM)Bjarni napisał(a): Bo na boku tez ma nozki, a moj head sie na niej nie miesci jak jest pionowo. Udalo mi sie zmusic heada do pracy, ashdown nie muli.
Mroku, ja ja zamowilem w srode, w czwartek wyslali- kupowalem na rockfan.pl, mieli wyprzedaz i zgodzili sie odlozyc ja dla mnie
Bjarni - postaw ja sobie jednak normalnie. Będzie miała lepszy balans pomiędzy podmuchem a selektywnością (mam podobnie zrobiona pakę 2x10" - stąd taka rada).

(02-01-2013, 02:45 PM)Alfik napisał(a): Jak będziesz tak w nieuzasadniony sposób pobluzgiwać to tu i tam w twoich pościkach to pomyślimy, że jesteś naprawdę jesteś facetem. Zachowaj w nas czyli "spedalonych grubiańskich samcach" proszę odrobinę romantycznego wyobrażenia o manierach płci uznawanej za piękną. Niech twe posty emanują kulturą i pięknem i poezją języka. Zawstydzisz nas i sami zaczniemy się zachowywać kulturalniej.
Muszę się z Tobą zgodzić. Można być wporzo w inny sposób jako kobieta - akurat rzucanie mięchem odbiera pewną subtelność (przynajmniej wg moich wyobrażeń). Taki chłopo-bab się robi trochę.