03-12-2013, 12:16 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2013, 12:17 PM przez Burning.)
Właśnie W są pełniejsze w środku, którego nie chcę - mają zaznaczony dolny środek, zamiast "sztywnego" dołu i jasną górkę (5k?) zamiast "chamówy" około 3k.
Ja 500Hz i tak tnę, żeby gitary miały mięcho - potrzeba mi kopa w okolicach 200Hz i tego zadziora 3-5kHz, a nie szklanki wyżej.
Ale to już wszystko kwestie preferencji
I jeszcze jedno - czarne W mi szybciej zdychały od rotosów, a nie były tak chamskie dla palców
PS: porównywałem na Mayo, który konstrukcyjnie był jazzbassem
Ja 500Hz i tak tnę, żeby gitary miały mięcho - potrzeba mi kopa w okolicach 200Hz i tego zadziora 3-5kHz, a nie szklanki wyżej.
Ale to już wszystko kwestie preferencji

I jeszcze jedno - czarne W mi szybciej zdychały od rotosów, a nie były tak chamskie dla palców

PS: porównywałem na Mayo, który konstrukcyjnie był jazzbassem

Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.