03-19-2013, 11:53 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-19-2013, 11:54 PM przez citizenkane.)
Autorem stwierdzenia że Hartke, a mianowicie jakiś stary dość popularny model na którym wtedy grałem kilka prób, brzmi "kartonowo (konturowo)" byłem prawdopodobnie ja. Było faktycznie dawno dawno temu za czasów Woobie Doobie, a fakt ten skonfliktował mnie wówczas z herpem co zaowocowało wymianą kilku soczystych postów. Chyba forumowiczom siadło to stwierdzenie bo potem wielokrotnie słowo karton pojawiało się przy Hartke, czasem żartem, czasem serio.
Od tej pory nie miałem osobiście do czynienia; natomiast wiele lat później brzmienie basu gościa Little Dragon podczas ich gigu podobało mi się. Mimo iż była to jakaś nowsza seria to jednak H. Nie twierdze że to złe graty i szczerze mówiąc teraz bardziej pamiętam tą (dość zabawną) sprzeczkę z herpem niż wrażenia z gry.
Od tej pory nie miałem osobiście do czynienia; natomiast wiele lat później brzmienie basu gościa Little Dragon podczas ich gigu podobało mi się. Mimo iż była to jakaś nowsza seria to jednak H. Nie twierdze że to złe graty i szczerze mówiąc teraz bardziej pamiętam tą (dość zabawną) sprzeczkę z herpem niż wrażenia z gry.