Ze względu na zmianę tematu - poniższe info dotyczy paczki Ampeg 410HE:
stała u mnie sporo czasu na sali, miałem okazję omacać i na próbach oraz na gigu w Progresji przed Vital Remains.
Testowane z svt3pro, EBS Fafner, SVT-CL.
walety:
+ dość szybka i zwarta
+ fajnie gada z przesterami
+ fajnie brudny, górny środek, który nieco harczy zamiast zduszonej góry
+ dość mobilna jak na 410 na ferro
zady:
- zdławiony, słaby i mało czytelny dół
- tragiczny gwizdek, trzeba go mocno ściszać, żeby paki dało się słuchać. Przy przesterze można wyłączyć, ale przy czystym niestety bez gwizdka brakuje góry.
- cicha, w porównaniu do innych 410
- ogólnie dość kartonowy sound na większości wzmaków
imho niezła, ale uważam, że jest znacznie lepsza zamknięta 410 na rynku za dokładnie te same pieniądze.
stała u mnie sporo czasu na sali, miałem okazję omacać i na próbach oraz na gigu w Progresji przed Vital Remains.
Testowane z svt3pro, EBS Fafner, SVT-CL.
walety:
+ dość szybka i zwarta
+ fajnie gada z przesterami
+ fajnie brudny, górny środek, który nieco harczy zamiast zduszonej góry
+ dość mobilna jak na 410 na ferro
zady:
- zdławiony, słaby i mało czytelny dół
- tragiczny gwizdek, trzeba go mocno ściszać, żeby paki dało się słuchać. Przy przesterze można wyłączyć, ale przy czystym niestety bez gwizdka brakuje góry.
- cicha, w porównaniu do innych 410
- ogólnie dość kartonowy sound na większości wzmaków
imho niezła, ale uważam, że jest znacznie lepsza zamknięta 410 na rynku za dokładnie te same pieniądze.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.