05-18-2013, 11:17 PM
(05-18-2013, 09:19 PM)herp napisał(a): Majek, zajebisty sound basu!
Bębnienie dla mnie średnnie, ani techniczne, ani gruwowe. Trochę bez wyrazu. Ale to moje zdanie, a ja się nie znam.
W kwestii bębnów - kiedyś miałem w głowie, że trzeba nie wiadomo jak łamać beat i grać nie wiadomo jak dużo nutek, żeby było "gruwowe". Teraz znacznie bardziej doceniam muzyków, którzy grając oszczędnie wpasowują się idealnie w to co grają pozostali. Właśnie dlatego bardzo dobrze się bawiłem oglądając ten filmik, a dodatkowo przez cały czas (znając wersję studyjną) czekałem czy perkusistka da się gdzieś za bardzo ponieść wodzy fantazji (np. wplatając jakieś dziwne rzeczy w ten beat, na którym opierają się poszczególne części całego utworu) i... bardzo się cieszę, że nic takiego nie nastąpiło.

(05-18-2013, 07:28 PM)zwinny napisał(a): takie coś sobie zrobiłem, tylko proszę się nie śmiać
https://soundcloud.com/7michal7/electric-disaster
Według nie ma się z czego śmiać - linia basu jest fajna i bardzo dobrze, że się nagrywasz. W ogóle nie wiem co to za podejście, że "proszę się nie śmiać" - sam fakt, że chcesz nagrywać i to robisz (niezależnie od finalnego efektu, chociaż według mnie nie ma się czego wstydzić

PS Za literówki, nielogiczne zdania itp. przepraszam, jest już późno, idę spać.