06-23-2013, 05:15 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-23-2013, 05:19 PM przez Burning.)
Ogrywał ktoś Ashdown ABM 610?
Tania i lekka..
PS: Bolem - ja zwykle gram na DMNF, ale w Poznaniu Majek użyczył mi XLT.
Imho to świetna paczka, nieco bardziej konturowa od DMNF, nieco czystsza. Gitarzyście wychowanemu na nowoczesnym deathmetalu sound podobał się bardziej.
Mi podobała się bardzo - klarowna, czytelna, dość szybka jak na BF. Dół (jak to BF) nieco przerysowany, ale nie mulisty - nawet z lampą.
Osobiście bym nie zmienił, ale niektórym może pasować bardziej. Zdrady nie ma.
Tania i lekka..
PS: Bolem - ja zwykle gram na DMNF, ale w Poznaniu Majek użyczył mi XLT.
Imho to świetna paczka, nieco bardziej konturowa od DMNF, nieco czystsza. Gitarzyście wychowanemu na nowoczesnym deathmetalu sound podobał się bardziej.
Mi podobała się bardzo - klarowna, czytelna, dość szybka jak na BF. Dół (jak to BF) nieco przerysowany, ale nie mulisty - nawet z lampą.
Osobiście bym nie zmienił, ale niektórym może pasować bardziej. Zdrady nie ma.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.