07-11-2013, 08:58 PM
(07-11-2013, 01:49 PM)Pecu napisał(a):(07-11-2013, 01:42 PM)Basstard napisał(a):(07-11-2013, 01:42 PM)Pecu napisał(a): Taki zestawik wygląda bardzo kusząco
http://www.magazyngitarzysta.pl/images/m...hter_4.jpg
Grałbym.
I ja!
Choć cena za nówkę wg cennika producenta nie jest zbyt zachęcająca: 6640zł (3500 wzmak i 1570 kolumna).
Dysponując taką kwotą można sobie skompletować bardzo przyzwoity zestawik bardziej topowych producentów (w używkach oczywiście) i nie mieć żadnego problemu z późniejszym odsprzedaniem. No i bez utraty wartości
Testowałem taki zestaw dość wnikliwie bo nosiłem się z zamiarem kupna, a że kolega miał na stanie to i sposobność była.
Zestaw jako całość szału nie robi, gra przyzwoicie i tyle. Głównie za sprawą kolumn, które (IMO) prawdę mówiąc są średnie - ani to buła, ani hi-fi, na moje ucho takie nijakie trochę, z założenia uniwersalne, w praktyce bez charakteru.
Później, już na mojej salce, na moich paczkach, porównywałem sam head bezpośrednio z SWR SM-900. Mimo że brzmienie SM900 bardziej do mnie przemawia, to IMHO Red Fighter jest wart tych 3,5 klocka. Naprawdę solidna głowa, nie bardzo było się do czego przyczepić. W moim odczuciu brzmieniowo jest przynajmniej półkę wyżej w porównaniu do zachodnich produktów w tej klasie cenowej.