10-08-2013, 09:30 AM
Co do brzmienia TM Stevensa, jest to kwestia gustu, mnie osobiście bardzo się ono podoba. Wiem, że jest specyficzne, trochę suche, ale moim zdaniem tworzy świetny klimat i bardzo pasuje do muzyki którą tworzy. Natomiast zgodzę się, że jest to kwestia gustu i szanuję osoby którym się ono nie podoba. Ludzie są różni, jak i ich sposob odbierania muzyki. Jak to mówią, "jedni lubią ogórki, inni ogrodnika córki"
Przepraszam, za offtop ale napiszę tylko raz:
Co do mojej pracy.. może nie powinienem tego pisać zwłaszcza w tym wątku, ale pracowałem wcześniej w państwowej instytucji, i całkiem dobrze mi tam było. Kiedy pojawiła się szansa pracy w Warwicku, nie zastanawiałem się ani chwili, bo była to szansa żeby wreszcie zacząć robić to co lubię, na pewno znacie takie powiedzenie: "Zacznij robić to co lubisz a nigy nie będziesz musiał pracować" Tak się składa, że basy Warwicka oobiście bardzo mi leżą i z przyjemnością o nich piszę. Nagłośnienie również, najbardziej cenię je za to, że nie tylko ma brzmienie pełne i dynamiczne, ale nie narzuca dzwiękom własnego charakteru, pozostawiają to do ustawienia użytkownikowi.
Nie robię zwykłej reklamy, bo osobiście jestem w 200% przekonany do produktów o których piszę. Wręcz uważam to za misję informacyjną
Nie zamierzam też nikogo na siłę przekonywać, że np basy Warwicka są świetne, bardziej za cel stawiam sobie informowanie niż reklamę, jeśli ktoś się nie zgadza, z moją opinią oczywiście ma do tego prawo i będę szanował jego zdanie.
Ode mnie to tyle, w kolejnych postach obiecuję bardziej trzymać się tematów z nagłówka.
Bardzo dziękuję, osobom które nie zostają obojętne na brak kultury osobistej.
Przepraszam, za offtop ale napiszę tylko raz:
Co do mojej pracy.. może nie powinienem tego pisać zwłaszcza w tym wątku, ale pracowałem wcześniej w państwowej instytucji, i całkiem dobrze mi tam było. Kiedy pojawiła się szansa pracy w Warwicku, nie zastanawiałem się ani chwili, bo była to szansa żeby wreszcie zacząć robić to co lubię, na pewno znacie takie powiedzenie: "Zacznij robić to co lubisz a nigy nie będziesz musiał pracować" Tak się składa, że basy Warwicka oobiście bardzo mi leżą i z przyjemnością o nich piszę. Nagłośnienie również, najbardziej cenię je za to, że nie tylko ma brzmienie pełne i dynamiczne, ale nie narzuca dzwiękom własnego charakteru, pozostawiają to do ustawienia użytkownikowi.
Nie robię zwykłej reklamy, bo osobiście jestem w 200% przekonany do produktów o których piszę. Wręcz uważam to za misję informacyjną

Ode mnie to tyle, w kolejnych postach obiecuję bardziej trzymać się tematów z nagłówka.
Bardzo dziękuję, osobom które nie zostają obojętne na brak kultury osobistej.