10-08-2013, 11:06 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2013, 11:15 AM przez Basstard.)
Matko Bosko Kochano, ludzie. Dawno nikogo nie linczowaliście czy jak?... Najpierw jeden mądrala oburza się i zaczyna pieprzyć o ograniczeniu umysłowym dlatego, że miałem czelność się mylić/być niedoinformowanym (a wystarczyło napisać "stary, to nie tak, nie masz racji" i byłoby wszystko super), teraz posypały się kamienie w odpowiedzi na mój sprzeciw w stosunku do wykorzystywania forum do DARMOWEJ reklamy... Jasne, można tu przytoczyć casus Mateusza i jego Restauracji Gitar, ale 1. jest z nami od dawna, na długo zanim ruszył ze swoją firmą, 2. informacje o tym, co do niego przyjechało stanowią tylko fragment całokształtu jego aktywności. Widać różnicę? Nie??? Przypatrzcie się uważniej.
Tak czy inaczej - wiem, że offtop, przepraszam, ale skoro już mnie mieszacie z błotem to pozwólcie mi odbić choć kilka kamieni, żeby było sprawiedliwie.
Groza, jesteś świetnym gościem, szacun masz na forum jak stąd do Australii, ode mnie również. Jednak nie jest to powód do tego, by opieprzać mnie za to, że ośmieliłem się sprzeciwić pewnym praktykom. Powiedz - reklamujesz tu nachalnie swoje koszulki? Bo nie zauważyłem. A zrobiłbyś to, zarejestrowałbyś się jako T-shirt.pl i uważałbyś, że jest ok? Nie sądzę jakoś.
Przypominam, że moim głównym basem jest Alembic. Którego uwielbiam.
A brzmienie Ryana M., skądinąd świetnego, charakterystycznego basisty, nigdy nie było jego mocnym punktem.
Jest akcja ("sie macie, ale mamy zajebiste basy, obczajcie ten sound, CHCEMY WASZEJ KASIORY"), jest i reakcja.
O, widzę, że "przyjaciele moich wrogów są moimi wrogami", że sparafrazuję klasyka. Wiele razy nie zgadzałem się z Tobą, ale jakoś do tej pory było ok, dogadywaliśmy się. No ale wspomniałem Alfika, więc automatycznie jestem "be".
Hellborg jest WYBITNYM basistą, absolutny fenomen. Ale jego sound mnie mierzi. Na wszystkim, nawet na Walu. A Wale kocham jak mało co.
Jak Ci się nie podobają moje posty, nie czytaj ich. Wrzuć mnie na ignore'a. A najpierw zastanów się, czy Cię kiedykolwiek zaatakowałem.
UWIELBIAM ten numer, dzięki za przypomnienie! Wrzucam na Spotifaja!
"Co na to policja, czemu nic nie robi"...
To chyba najlepiej brzmiący Warwick znany ludzkości. Inna rzecz, że miał tam Bartollini, co zawsze jest jakimś plusem w porównianiu do MEC-ów. Brzmienie jest generalnie OK, taki typowy modern, zaś numer - FANTASTYCZNY. Pierwszy ich kawałek... i najlepszy. Nigdy tego nie przebili.
Tyle ode mnie w tym temacie.
Tak czy inaczej - wiem, że offtop, przepraszam, ale skoro już mnie mieszacie z błotem to pozwólcie mi odbić choć kilka kamieni, żeby było sprawiedliwie.
(10-08-2013, 08:41 AM)groza napisał(a): Basstard, jeśli to o czym piszesz nie jest uwzględnione w regulaminie (nie znalazłem takowego, więc mogę się mylić) to chyba jest trochę słabe bluzganie gościa - to, że Ci się taki a nie inny zawód nie podoba to już twoja prywatna sprawa.
Groza, jesteś świetnym gościem, szacun masz na forum jak stąd do Australii, ode mnie również. Jednak nie jest to powód do tego, by opieprzać mnie za to, że ośmieliłem się sprzeciwić pewnym praktykom. Powiedz - reklamujesz tu nachalnie swoje koszulki? Bo nie zauważyłem. A zrobiłbyś to, zarejestrowałbyś się jako T-shirt.pl i uważałbyś, że jest ok? Nie sądzę jakoś.
(10-08-2013, 09:13 AM)coguar napisał(a): http://www.youtube.com/watch?v=cBfEIdY3pso nie zgadzam sie troszke z wami odnosnie warwicka i smiesza mnie takie pojazdy na firme tylko dlatego ze ktos jest fanatykiem starych fenderów ricka albo innego crapu
Przypominam, że moim głównym basem jest Alembic. Którego uwielbiam.
A brzmienie Ryana M., skądinąd świetnego, charakterystycznego basisty, nigdy nie było jego mocnym punktem.
(10-08-2013, 09:20 AM)yarzenioova napisał(a): Mnie chyba najbardziej wkurzyl sposob "powitania" kolejnej nowej osoby na forum.
Jest akcja ("sie macie, ale mamy zajebiste basy, obczajcie ten sound, CHCEMY WASZEJ KASIORY"), jest i reakcja.
(10-08-2013, 08:50 AM)OMSON napisał(a):(10-07-2013, 08:40 PM)Basstard napisał(a): Możemy poczekać na Alfika, ale myślę, że w zasadzie nawet ja mogę zasugerowac Ci gatunek drzewa i grubość sznura.
Do widzenia.
Widzę, że chamstwo jest zaraźliwe. Przydupastwo jak widać również.
O, widzę, że "przyjaciele moich wrogów są moimi wrogami", że sparafrazuję klasyka. Wiele razy nie zgadzałem się z Tobą, ale jakoś do tej pory było ok, dogadywaliśmy się. No ale wspomniałem Alfika, więc automatycznie jestem "be".
(10-08-2013, 09:07 AM)bratekr napisał(a): Już lepiej wrzucić było nagrania Hellborga - on grzmi na czymkolwiek, a nagrań z nim (naprawdę dobrych) jest wiele.
Hellborg jest WYBITNYM basistą, absolutny fenomen. Ale jego sound mnie mierzi. Na wszystkim, nawet na Walu. A Wale kocham jak mało co.
(10-08-2013, 09:19 AM)Fabian napisał(a): Basstard, jak masz okres to wylacz komputer.
Jak Ci się nie podobają moje posty, nie czytaj ich. Wrzuć mnie na ignore'a. A najpierw zastanów się, czy Cię kiedykolwiek zaatakowałem.
(10-08-2013, 09:19 AM)Fabian napisał(a): http://www.youtube.com/watch?v=3eAn9CNEye4
UWIELBIAM ten numer, dzięki za przypomnienie! Wrzucam na Spotifaja!
(10-08-2013, 10:06 AM)OMSON napisał(a): Osobiste gusta to jedno, a agresywne zachowanie to drugie. Zresztą moderacja widzi jak jest - gdzie reakcja? To świadczy o forum.
"Co na to policja, czemu nic nie robi"...
(10-08-2013, 10:34 AM)WarwickPL napisał(a): http://www.youtube.com/watch?v=vLgZoV1q5ok
Pozdrawiam!
To chyba najlepiej brzmiący Warwick znany ludzkości. Inna rzecz, że miał tam Bartollini, co zawsze jest jakimś plusem w porównianiu do MEC-ów. Brzmienie jest generalnie OK, taki typowy modern, zaś numer - FANTASTYCZNY. Pierwszy ich kawałek... i najlepszy. Nigdy tego nie przebili.
Tyle ode mnie w tym temacie.