10-08-2013, 11:32 AM
Basstard napisał(a):Basstard zgadzam się z Tobą w tej kwestii, iż darmowa reklama powinna być jakoś usankcjonowana. Tudzież jak sobie zmienie, nicka, moge to zrobic za pozwoleniem admina, na MaruszczykPL to mi też zaoferujesz metody represji. Człowieku, uwielbiam to jak grasz na Alembicu i szanuję Cię jako człowieka i basiste, ale nie szanuję takiego agresywnego sposobu wyrażania się, z potem tłumaczenia, że potępiasz postawę a nie człowieka. To w takim razie postawie proponujesz drzewo i sznur? Są pewne normy Basstard, a Twoja reakcja nie trzymała się żadnych.(10-08-2013, 09:20 AM)yarzenioova napisał(a): Mnie chyba najbardziej wkurzyl sposob "powitania" kolejnej nowej osoby na forum.
Jest akcja ("sie macie, ale mamy zajebiste basy, obczajcie ten sound, CHCEMY WASZEJ KASIORY"), jest i reakcja.
Dziwi mnie to, gdyż nie jesteś wyrazicielem myśli ogółu, ale za ogół tym sposobem możesz podjąć decyzję o pozbyciu się z forum kogoś, kto może kiedyś komuś pomóc w doborze sprzętu. Ja jestem tego naocznym przykładem i proponowałbym, żebyś swoje zdanie w tej kwestii zamieszczał w PW zamiast przeganiać ludzi z podwórka.