01-24-2014, 03:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-24-2014, 03:02 PM przez MrPapaBear.)
Wokalistka fałszuje w zwrotkach (przy tym zmanierowanym wchodzeniu na wyższy dźwięk) i drży jej głos w przejściach (nie opiera na przeponie albo mało ćwiczy i gardło za słabe). Angielski nie jest tragiczny ale za te twarde końcówki zakaz oglądania filmów z lektorem a najlepiej niech zacznie oglądać jakiś serial albo tokszoł po angielsku żeby chłonęła fonetykę (tokszoły są o tyle dobre, że codziennie jest inny gość z innym akcentem i używający nieco innego słownictwa, ja oglądam czasem Late Late Show z Craigiem Fergusonem).
Motyw arabski brzmi źle bo brzmi jak próba stworzenia arabskiego motywu na podstawie arabskich motywów zasłyszanych w innych zespołach metalowych, które to z kolei te arabskie motywy też gdzieś zasłyszały na zachodzie. Polecam posłuchać muzyki arabskiej.
Perkusja nie robi BUM tylko KLIK a to słabo. No i upychanie na siłę podwójnej stopy gdzie ani to nie pomaga rytmicznie ani nie brzmi dobrze jest mocno bez sensu.
Trzeba pochwalić za ilość sekwencji przeplatających się w numerze ale też nie są jakoś świetnie ze sobą połączone.
Ogólnie nie dzierżę takiej stylistyki ale starałem się obiektywnie wytknąć co bym poprawił
Motyw arabski brzmi źle bo brzmi jak próba stworzenia arabskiego motywu na podstawie arabskich motywów zasłyszanych w innych zespołach metalowych, które to z kolei te arabskie motywy też gdzieś zasłyszały na zachodzie. Polecam posłuchać muzyki arabskiej.
Perkusja nie robi BUM tylko KLIK a to słabo. No i upychanie na siłę podwójnej stopy gdzie ani to nie pomaga rytmicznie ani nie brzmi dobrze jest mocno bez sensu.
Trzeba pochwalić za ilość sekwencji przeplatających się w numerze ale też nie są jakoś świetnie ze sobą połączone.
Ogólnie nie dzierżę takiej stylistyki ale starałem się obiektywnie wytknąć co bym poprawił