02-16-2014, 05:27 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-16-2014, 05:42 PM przez polleyka.)
Na początek (skoro nie wiem co z tego może wyniknąć) nie chciałabym angażować więcej niż 6 000 w sprzęt. Później (jeśli obiecanki nie okażą się cacankami) powalczę o więcej. Chodzi mi o brzmienie, możliwości .. no i brak wstydu 
akurat szeroki gryf to zaleta! palce trzyma się w ryzach i nie ma mowy o przypadku...
Zauważyłam (szkoda), że prawie sami mężczyźni są na forum... a mnie chodzi również o poradę dotyczącą wyglądu... koloru... .. Ok nie bierzcie mnie za idiotkę, ale skoro zespół to same dziewczyny, nie wyjadę z czarnym wiosłem, a szczerze mówiąc wolę minimalizm i kolory mnie brzydzą. Uważam (mimo tego, co napisałam wcześniej), że najważniejszy jest dźwięk..., ale mimo wszystko dobrze byłoby , gdyby kompozycja była jednolita
Nie ma jej już, dlatego szukam, zostawiłam sobie tylko prezent: Harley Benton HBZ-2005 , dla wieczornego grania

(02-15-2014, 11:11 PM)sledz napisał(a):(02-15-2014, 09:34 PM)zwinny napisał(a): poza tym szerszy gryf może być mniej wygodny dla kobiety.
Moja się przyzwyczaiła.
akurat szeroki gryf to zaleta! palce trzyma się w ryzach i nie ma mowy o przypadku...
Zauważyłam (szkoda), że prawie sami mężczyźni są na forum... a mnie chodzi również o poradę dotyczącą wyglądu... koloru... .. Ok nie bierzcie mnie za idiotkę, ale skoro zespół to same dziewczyny, nie wyjadę z czarnym wiosłem, a szczerze mówiąc wolę minimalizm i kolory mnie brzydzą. Uważam (mimo tego, co napisałam wcześniej), że najważniejszy jest dźwięk..., ale mimo wszystko dobrze byłoby , gdyby kompozycja była jednolita
(02-16-2014, 11:05 AM)ketchup_lagodny napisał(a):(02-15-2014, 09:02 PM)polleyka napisał(a): Kilka prób na miesiąc. Wystarczała Yamaha RBX170. Potem trochę przerwy..
i wystarczy dalej. Układ pasywny P+J załatwi praktycznie wszystko, co potrzebne. Nie trzeba nic więcej, chyba że wydawanie pieniędzy jest potrzebą
Nie ma jej już, dlatego szukam, zostawiłam sobie tylko prezent: Harley Benton HBZ-2005 , dla wieczornego grania